Logo Wahoo

Logo Restore cyclingteam


Wahoo sponsort wielerploeg Restore Cycling

Wahoo, maker van slimme fitness accessoires, gaat een samenwerkingsverband aan met de elite & beloften wielerploeg van Restore Cycling voor het seizoen 2016.

Wahoo zal de ploeg onder andere voorzien van de fietstrainer KICKR, hartslagband TICKR en fietscomputer ELEMNT.

De eerste klassieker van Restore Cycling is de Ronde van Zuid-Holland op 12 maart, meteen de thuiswedstrijd voor het team uit Pijnacker.

Restore Shirt

“Het begeleidingsteam van Restore Cycling bestaat uit jonge, ambitieuze personen die met behulp van de laatste kennis en inzichten de renners op weg willen helpen naar een hoger niveau. Naast het creeren van zichtbaarheid voor het merk Wahoo willen wij ook de gebruikerservaringen van de renners en begeleiders delen met consumenten, en wederverkopers in de Benelux.” Aldus Rene Knierim, directeur/eigenaar van 2moso, de exclusieve distributeur van Wahoo in de Benelux.

“Restore Cycling wil voorop lopen in de ontwikkeling van de wielersport. Wahoo sluit daar zeer goed op aan met hun innovatieve producten.” Zegt Jurriën Rinsema, teammanager van Restore Cycling.

Een van de vernieuwingen die Restore Cycling in het nationale wielrennen invoert is een gezamenlijke cooling down bij de bus na afloop van wielerwedstrijden.
“Door de KICKR na afloop van de wielerwedstrijd te gebruiken kunnen wij gelijk een nabespreking houden terwijl de renners actief kunnen herstellen, zo slaan we 2 vliegen in 1 klap.” Zegt Wouter Been, trainer/coach van Restore Cycling.

Over Wahoo
Wahoo biedt een volledig ecosysteem aan sensoren en apparaten voor de hardloper, fietser, triatleet en algemene enthousiaste sporter. Wahoo is onder andere officieel leverancier van Team SKY met de KICKR en TICKR.

KICKR:
De KICKR is ’s werelds meest krachtige fietstrainer. Door het wheel-off ontwerp kan de KICKR accuraat vermogen meten en weerstand geven. Het zware vliegwiel maakt de KICKR tot de meest realistische fietservaring op de markt.

TICKR:
De TICKR is een accurate hartslagband met Bluetooth 4.0 en ANT+ aan boord. Het verbind met smartphones, sporthorloges en fietscomputers.

ELEMNT:
De ELEMNT is een GPS fietscomputer die nauw samenwerkt met smartphone en sensoren. Er zijn geen ingewikkelde menu’s meer. Je stelt alles in via de app op je telefoon. De naar eigen wens in te stellen LED QuickLook indicatoren geven snel inzicht van waardes zoals snelheid, cadans of vermogen.

Over 2moso
2moso is dé distributeur van innovatieve en exclusieve accessoires binnen de Benelux. Sinds 2005 is 2moso een dienstverlenende schakel in de markt van accessoires voor mobiele elektronica. Hierbij bekleedt 2moso een voorlopersrol, waarbij exclusiviteit voorop staat.

“De Benelux is wereldwijd voor Wahoo een van de belangrijkste afzetmarkten. We kunnen daardoor steeds meer activiteiten ondernemen om verschillende sporters te ondersteunen in hun weg naar succes.” Zegt Rene Knierim, directeur van 2moso.

Over Restore Cycling
Restore Cycling Team is al sinds 1998 een succesvolle en groeiende wielrenvereniging. Gestart als een enthousiast team van wielrennende vrienden is de vereniging uitgegroeid tot een gerenomeerde wielrenvereniging met landelijke bekendheid. Sinds 2002 is Restore Cycling Team aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU) en heeft de vereniging één van de grootste aantallen wedstrijdlicentiehouders vanaf 15 jaar.
www.restorecycling.nl

IMG-20160216-WA0001