Vanaf nu is de 7 Minute Workout app beschikbaar voor de nieuwste Apple TV. De 7 Minute Workout is een op wetenschap gebaseerde, high-intensity intervaltraining waarmee je 7 minuten lang 12 verschillende lichaamsgewicht oefeningen kunt uitvoeren, zoals jumping jacks, push-ups en wall sits.

Omdat je geen fitnessapparatuur nodig hebt, is de 7 Minute Workout app voor Apple TV ideaal om thuis te sporten. Om de 7 Minute Workout app optimaal te gebruiken, kun je de TICKR X hartslagmonitor koppelen aan de nieuwe Apple TV. De TICKR X meet heel nauwkeurig je hartslag en de bewegingen die je maakt. Dit laatste is mogelijk door de ingebouwde versnellingsmeter. Deze gegevens worden vervolgens real-time op het televisiescherm van je Apple TV getoond. Zo hoef je niet meer speciaal op het scherm van je smartphone te kijken.

Screen Shot 2015-12-30 at 3.20.51 PM

De 7 Minute Workout is perfect voor als je even wat minder tijd hebt, maar wel je dagelijkse portie beweging wilt hebben. Of als er een grote regenbui is en je net wilde gaan hardlopen, kun je ervoor kiezen om alvast warm te worden door de 7 Minute Workout uit te voeren.

De TICKR X is momenteel de enige hartslagmeter die via Bluetooth 4.0 direct verbinding maakt met de nieuwste Apple TV. De Wahoo 7 Minute Workout app voor Apple TV is nu beschikbaar in de App Store voor Apple TV. De TICKR X is verkrijgbaar bij verschillende winkels in de Benelux. Bekijk hier de verkooppunten.

Screen Shot 2015-12-30 at 2.50.18 PM