Apps

De trainers en sensoren van Wahoo Fitness zijn compatible met meer dan 110 verschillende trainingsapps. Kies een app zodat je de data krijgt die jij nodig hebt en haal het beste uit je workout!

De TICKR X analyseert de bewegingen die je maakt en stuurt deze data door naar je telefoon. Wil je een app die al je hardloopgegevens registreert zoals route, tijd, verbrande calorieën, hartslag en meer? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor RunKeeper of MapMyRun. Of doe lichaamsoefeningen zoals push-ups en squats met de 7 Minute Workout. Ook kun je hardlopen combineren met cardio en krachttraining met de app RunFit. Kortom, mogelijkheden genoeg! Lees hier meer over een aantal apps die volgens ons het beste zijn.

Een bijzonder kenmerk van de KICKR (SNAP) is dat deze fietstrainers met diverse apps te gebruiken zijn. Zo kun je via Kinomap mooie beklimmingen of fietsroutes narijden. Of maak je fietsrit interactiever met Zwift. Dit is een virtueel eiland waarbij je 24 uur per dag wereldwijd met mensen kunt fietsen. Ga de concurrentie aan: sprint om je PR te verbreken en verdien een plek in het klassement. Of kies voor de app TrainerRoad waarmee je gestructureerde trainingsintervallen kunt doen. Train op de manier die jij wilt! Hieronder zijn al deze apps toegelicht.