In 2018 rijden de renners van BEAT Cycling Club met de vermogensmeters van het jonge Canadese merk 4iiii. Het team zal worden uitgerust met de Precision vermogensmeters die op de Shimano Ultegra cranksets zijn gemonteerd. De vermogensmeters vormen tevens het ideale instrument voor fanatieke fietsers binnen de club om aan de slag te gaan met hun persoonlijke uitdagingen. Vanuit BEAT Cycling Club zal hier dan ook op diverse manieren aandacht aan besteed worden.

4iiii
Enkele jaren geleden deed 4iiii haar intrede in de groeiende markt van vermogensmeters met een uniek concept. Consumenten stuurden hun crankstel op naar Canada en 4iiii monteerde de vermogensmeter erop en stuurde de crank terug naar de fietser. Op deze manier garandeerde 4iiii een scherpe prijs, waarmee het snel opdrukte in de wielerwereld.
Met 4iiii heeft BEAT Cycling Club nog een partner aan boord om fietsers te helpen het maximale uit zichzelf te halen, alsof ze professionele wielrenners zijn.

Net als bij het partnerschap met Wahoo, komt ook dit partnerschap voort uit de samenwerking met het Nederlandse 2moso. Het bedrijf heeft gekozen voor BEAT Cycling Club omdat het opzoek is naar partners die net als hen gericht zijn op eigen wijze de sport beleven, zo legde eigenaar RenĂ© Knierim recentelijk uit. “4iiii past als relatieve nieuwkomer in de fietswereld dan ook perfect in deze driehoek”.

Het gehele artikel lezen? Klik dan hier!