BSXinsight kondigt op 9 februari 2018 aan dat ze stoppen met het promoten en produceren van BSXinsight. De oorzaak hiervan ligt bij het feit dat, zoals bij alle consumentenelektronica, de kosten en de complexiteit van het blijven verzenden en onderhouden van een technologie naarmate deze ouder wordt alleen maar toenemen. Dit bericht omvat de volgende BSXinsight modellen: XM, XC, XM2, XC2 EN XR2.

Hoewel het bedrijf wel servers zal blijven onderhouden en technische ondersteuning per e-mail voor nog één jaar zal bieden, zal het product zelf op geen enkele manier meer worden verbeterd. Alle geldige garantieclaims zullen nog worden gehonoreerd volgens de garantieovereenkomst van de fabrikant.
Hoewel dit voor elk teamlid een moeilijke beslissing was, beschouwen we het einde van het leven van een product als onderdeel van de levenscyclus van producten die nieuwe technologie en innovatie aandrijft. Ons team blijft gepassioneerd gericht op het ontwikkelen van revolutionaire technologieën die het leven en het individuele welzijn verbeteren. Als zodanig markeert het einde van dit hoofdstuk in het verhaal van ons bedrijf een begin van een nieuwe opwindende editie waarvan we hopen dat je met ons mee zult doen.” schrijft het BSX-team.

Voor het gehele bericht met toelichting, klik hier!