i6 plus catalystMet de zomer voor de deur heeft MobileMac meerdere waterproof cases getest voor de iPhone 5(S), 6 en 6 Plus. Dit jaar hadden zij één absolute winnaar voor alle drie de iPhones: Catalyst.

Volgens MobileMac is de Catalyst case erg betrouwbaar. “Elke Catalyst case is in de fabriek getest op waterdichtheid volgens de IP-68 norm. We hebben dit ook gedaan en de case een dag onder water laten liggen. Dit gaat bij de meeste iPhone cases mis en sommige waterdichte hoesjes gaan na één uur al lekken. Bij de Catalyst case was dat niet het geval en de binnenkant van de case was kurkdroog na een dag onder water.”

“Daarbij is het ook een van de weinige cases die je foto’s niet verpest door een goedkoop plastic raampje voor je iPhone lens. Je iPhone is ook snel en eenvoudig via een lipje te verwijderen uit de case waardoor hij zeer geschikt is al tweede hoesje voor zomerse activiteiten.”

MobileMac heeft Catalyst als winnaar gekozen, omdat de case betaalbaar en ook nog het meest betrouwbaar is van alle cases die dit jaar zijn getest. Klik hier om de hele review lezen.