DC Rainmaker heeft een review geschreven over de nieuwste variant van BSXinsight, de sleeve voor je kuit die de inspanning van je spieren real-time monitort. “The entire system ‘just works’. I don’t get errors with the software, nor do I get issues with units not responding or dropouts. Both desktop and mobile apps seem to be running just fine, and producing usable test and daily workout data.”

In zijn blog heeft hij stap voor stap uitgelegd hoe de BSX werkt, waarin hij verschilt ten opzichte van de eerste versie en wat je uiteindelijk met BSXinsight kunt. Om te laten zien hoe hij werkt, maakt hij gebruik van screenshots om je te laten zien wat je met al die gegevens kunt doen. Lees hier het hele artikel.

BSX insight

BSXinsight is bedoeld voor sporters die continu met hun training bezig zijn. Met BSXinsight weet je namelijk precies of je warm genoeg bent om vervolgens met je workout te beginnen. Het gebeurt vaak dat je vol voor een race gaat, terwijl je nog niet warm genoeg bent. Een spieroxygenatie sensor als BSX vertelt je precies wanneer je klaar bent voor je workout. Ook kun je met BSXinsight je herstel optimaliseren tijdens een interval training. Het is namelijk een dubbele check om te zien of je spieren genoeg hersteld zijn om je volgende interval te pakken.

Met BSXinsight wordt een workout naar een hoger plan gebracht. BSXinsight is een sensor met comfortabele sleeve voor je kuit die de inspanning van je spieren real-time monitort, dit noemt men spieroxygenatie. Op basis van deze gegevens krijg je exclusieve instructies en trainingsplannen die je helpen beter te worden.