De ClickGo serie bestaat uit fitnessaccessoires voor je smartphone met een stevig en uniek kliksysteem. Zo zijn er onder andere sportarmbanden en -riemen waar je de case met één hand op de band kunt schuiven en vast kunt klikken. Doordat de case snel verwijderbaar is, kun je makkelijk een oproep of berichtje beantwoorden of muziek wijzigen terwijl je sport of onderweg bent. Just click and go!

sportriem

De sportriem bevat een case voor de smartphone die je eenvoudig op de riem kunt klikken. De case bevat een ritssluiting, aan beide kanten een opening voor de koptelefoon en een extra vakje voor een sleutel, pasje of geld. Ook in het donker ben je goed zichtbaar, want de riem is reflecterend. De riem past om een taille van 61 tot 99 cm en is naar jou wens af te stellen. Ideaal te gebruiken tijdens joggen, fitnessen, hardlopen of fietsen!

Verkrijgbaar in twee maten: medium (€ 29,99) en large (€ 34,99). De medium belt is voor smartphones tot 5.7″, zoals iPhone 6/6S en Galaxy S3/S4/S5/S6. De large versie is voor smartphones tot 6.3″, waaronder iPhone 6/6S Plus en Galaxy Note 3/4.