Als aanvulling op de ongeëvenaarde Turn-By-Turn navigatie ervaring op de ELEMNT, zorgt de meest recente update op de ELEMNT ervoor dat gebruikers nu hun bestemmingen kunnen invoeren via de ‘Route Me Anywhere’ functie.

unnamed                     unnamed-1

Door simpelweg de ELEMNT companion applicatie te openen op je smartphone kunnen gebruikers nu zoeken naar hun gewenste bestemmingen op adres, trefwoord of routes met daarbij Turn-By-Turn navigatie aanwijzingen. Als de routes vervolgens gesynchroniseerd zijn met de ELEMNT zijn ze gelijk te zien op de pagina ‘maps’ op het apparaat.

Daarnaast kunnen de routes die gemaakt zijn met RideWithGPS en Komoot, nu worden gesynchroniseerd via Bluetooth, in aanvulling op de WiFi. Handig voor de fietsers die weg zijn van hun thuis-netwerk!

Als verdere aanvulling op de navigatie functies van de ELEMNT kunnen gebruikers vanaf nu hun startpunt terug vinden via de ‘Follow Your Tracks’ functie. Indien deze ingeschakeld is, kunnen gebruikers als het ware een broodkruimelspoor op de pagina ‘maps’ op de ELEMNT volgen en ontvangen daarbij ook visuele en audio waarschuwingen als ze van de koers afraken. Voor het gebruiken van de Follow Your Tracks functie is er alleen een GPS-verbinding nodig, het gebruiken van andere apps of een smartphone is overbodig.

Korte samenvatting:

Route Me Anywhere: Gebruik de ELEMNT companion app, vul een bestemming, adres of bijzondere plaats in en genereer een route die geoptimaliseerd is voor fietsen en verstuur hem via Bluetooth naar je ELEMNT. Er kan eventueel ook nog gebruik gemaakt worden van Turn-By-Turn navigatie-aanwijzingen.

Back to Start: Dit kan op de ELEMNT zelf of op de ELEMNT companion app, kies deze optie en de ELEMNT zal een broodkruimelspoor tekenen op de pagina ‘maps’. Zo kun je makkelijk terugrijden naar waar je vandaan kwam.

Route Sync via Bluetooth: Alle magie van WiFi route synchronisatie kan nu ook worden gedaan via Bluetooth! Je kunt automatisch je routes naar je ELEMNT sturen met je smartphone via de Bluetooth optie.

Lees meer op de Wahoo Fitness software update pagina!

sddefault