2moso verwelkomt een nieuw merk in het assortiment, genaamd HideMyBell. HideMyBell is een bedrijf dat stuurhouders mét een geïntegreerde fietsbel verkoopt. Deze stuurhouders zijn verkrijgbaar in modellen voor de fietscomputers van Garmin, Mio, Polar, Sigma, Bryton en natuurlijk Wahoo. Ook biedt de stuurhouder plek voor bijvoorbeeld actiecamera’s en lampen die je mooi en discreet kunt wegwerken met universele adapters. Deze functies maken de HideMyBell de meest veelzijdige stuurhouder op de markt!

  

                                         HideMyBell + GoPro Adapter                                   HideMyBell Wahoo ELEMNT Blue

Producten
Zoals gezegd verkoopt HideMyBell dus stuurhouders voor op het stuur van je fiets die een geïntegreerde bel hebben. De afstand van de fietscomputer is tot stuur aanpasbaar. De houders zijn enorm lichtgewicht met maar 48 gram, je merkt er dus echt niets van. De bel trilt niet op slecht wegdek en produceert een harde, duidelijke klingel. Het strakke design met de matte finish maken de houder helemaal af.
Naast de stuurhouders zijn er ook adapters. Zo heb je de GoPro Adapter die die je via de bevestigingspunten makkelijk kunt toevoegen. Alle hoofdcamera’s zijn compatibel met de adapter dankzij het universele Go-Pro ontwerp. Ook is er de universele light adapter. Deze lamphouder breidt de HideMyBell uit met een extra houder. Op het ronde deel van de houder is elk type lamp mét een stuurklem te monteren. Hiermee tover je de HideMyBell om in een absolute alleskunner!

Speciale actie
Tot en met 31 december 2017 heeft HideMyBell een speciale actie. Als je namelijk een HideMyBell of een HideMyBell Mini aanschaft, krijg je er een gratis Universal Light Adapter (t.w.v. €12,95) bij!