Vandaag is de nieuwe TICKR gelanceerd! De nieuwe generatie TICKR is betrouwbaar en nauwkeurig. Net zoals de originele variant, houdt de nieuwe TICKR je hartslag en calorieverbruik bij tijdens iedere workout die je doet. Zo kun je je trainingen gemakkelijk optimaliseren en je doelen bereiken! 

De LED lampjes zijn nu geplaatst aan de bovenkant van de hartslagmeter en laten zien wanneer je TICKR verbonden is. De TICKR is te koppelen aan smartphones, smartwatches en fietscomputers door middel van ANT+ en Bluetooth. Nieuwe technologie heeft het zelfs mogelijk gemaakt om je TICKR via Bluetooth met tot wel drie verschillende apparaten tegelijk te verbinden!

Een nieuwe, slankere vorm en geïntegreerd riem-ontwerp maken van de nieuwste TICKR de lichtste hartslagmeter op de markt (48g). De TICKR kan nu, naast de ANT+ verbindingen, via Bluetooth verbinden met tot wel drie apparaten tegelijk! Tot slot is de levensduur van de TICKR verlengd, waardoor hij nu tot wel 500 uur kan worden gebruikt. Ook het design van de hartslagband heeft een upgrade gekregen en is nu verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, Stealth en White.

Meer informatie over de nieuwe TICKR? Klik hier!