KICKR CORE IN DE KERN
De KICKR CORE is de nieuwe essentiële indoor smarttrainer van Wahoo. Door gebruik te maken van dé beproefde vliegwieltechnologie en geavanceerde algoritmen biedt de KICKR CORE de meest realistische en nauwkeurige trainingservaring die je van Wahoo verwacht! De Core is gemaakt van robuust staal dat altijd goed blijft, zelfs na jaren van gebruik. De trainer geeft je ook een inzicht in verschillende indicatoren zoals kracht, snelheid en afstand op je indoor rit.

OPTIMALE ERVARING
Ook de KICKR CORE werkt samen met verschillende apps die je via Bluetooth of ANT+ kunt downloaden op bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Op die manier kun je virtuele routes rijden met gesynchroniseerde video’s om zo de optimale fietservaring te beleven. Hiervoor kun je bijvoorbeeld Zwift, Fulgaz, Rouvy of Kinomap gebruiken. Ook kun je de ELEMNT GPS Bike Computer combineren met de KICKR CORE om zo voor het beste resultaat te gaan tijdens je work-out.

SPECIFICATIES
Maximaal vermogen: 1800 Watt
Nauwkeurigheid: +/- 2%
Maximale helling: 16%
Cassette niet inbegrepen
Compatibel met 8, 9, 10 en 11 Speed SRAM en Shimano cassettes
Inclusief adapter en spacers
Accessoires: KICKR CLIMB, KICKR DESK, KICKR HEADWIND, KICKR MAT en TICKR hartslagmeter (alle accessoires worden apart verkocht)
Connectie via Bluetooth, ANT+ en FE-C
Compatibiliteit: Apple, Android en Windows