WAT IS KICKR HEADWIND
Met de KICKR HEADWIND houd je je hoofd altijd koel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingen. De KICKR HEADWIND is namelijk een slimme ventilator die reageert op de intensiteit van de inspanning die je verricht tijdens je training. Op deze manier geniet je van de optimale verkoeling, hoe harder je traint, hoe meer je verkoelt wordt!
Met windsnelheden tot wel 48 km/u hoef je het echt nooit meer warm te krijgen. De luchtstroom van het apparaat is ontworpen om de vorm en de positie van het lichaam van een fietser tijdens een rit te weerspiegelen.

                    

3 MANIEREN OM JE HOOFD KOEL TE HOUDEN
Er zijn verschillende manieren waarop je de HEADWIND kunt gebruiken. Ten eerste kun je hem koppelen aan een ANT+ Smart Trainer, een hartslagband of een snelheidssensor. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor de KICKR Power Trainer! Daarnaast kun je de KICKR HEADWIND ook aansturen via de Wahoo app. Deze is gemakkelijk te downloaden via de App Store of Google Play. Tot slot kun je de ventilator ook handmatig besturen. Je kunt dan één van de vier snelheden selecteren op de KICKR HEADWIND voor de beste luchtstroom.

SPECIFICATIES
Gewicht: 5,44 gram
Maximale windsnelheid: 48 km/u
Connectiviteit: Bluetooth en ANT+
Compatibel met de KICKR DESK