ClickGo SportarmbandDe ClickGo serie bestaat uit fitnessaccessoires voor je smartphone met een stevig en uniek kliksysteem. Zo zijn er onder andere sportarmbanden en -riemen waar je de case met één hand op de band kunt schuiven en vast kunt klikken. Doordat de case snel verwijderbaar is, kun je makkelijk een oproep of berichtje beantwoorden of muziek wijzigen terwijl je sport of onderweg bent. Just click and go!

De sportarmband is ideaal te gebruiken met hardlopen, joggen, fietsen of fitnessen. Ook in de avond te gebruiken, want de reflecterende band zorgt dat je zichtbaar bent voor het verkeer. De sportarmband is inclusief case voor je smartphone. Deze case sluit met een rits en heeft een extra vakje voor een sleutel. Ook is er aan beide kanten een opening voor je koptelefoon. De armband bevat een dubbele sluiting, dus hij is geschikt voor iedere arm.

De sportarmband kost € 29,99 en is in een small en medium versie verkrijgbaar. De small sportarmband is geschikt voor smartphones tot 5.2″ waar de iPhone 4/5/5S en Galaxy S5 mini onder vallen. De medium variant is voor smartphones tot 5.7″, zoals iPhone 6/6S en Galaxy S3/S4/S5/S6. Just click and go!