De ClickGo serie bestaat uit fitnessaccessoires voor je smartphone met een stevig en uniek kliksysteem. Zo zijn er onder andere sportarmbanden, -riemen en mounts waar je de case met één hand op kunt schuiven en vast kunt klikken. Doordat de case snel verwijderbaar is, kun je makkelijk een oproep of berichtje beantwoorden of muziek wijzigen terwijl je sport of onderweg bent. Just click and go!

Bike mount1

De Bike & Stroller Mount kan aan fiets, buggy of ander stuur met een diameter tussen 14 en 35 mm worden bevestigd. De mount is 360 graden roterend, waardoor je de smartphone zowel in portret- als landschap positie kunt zetten. Verder bevat de mount een case voor je smartphone met een makkelijk en eenvoudig kliksysteem. De case bevat een vakje voor een sleutel en aan beide kanten een opening voor de koptelefoon.

De mount is verkrijgbaar in twee maten: medium (€ 24,99) en large (€ 29,99). De medium versie is voor smartphones tot 5.7″, zoals iPhone 6/6S en Samsung Galaxy S3/S4/S5/S6. De large variant is geschikt voor smartphones tot 6.3″. Hier vallen de iPhone 6/6S Plus onder en Galaxy Note 3/4.