Vanaf aankomende zomer zal het niet meer toegestaan zijn om met je smartphone in de hand op de fiets te zitten. Dat je niet meer met je vrienden mag appen tijdens het fietsen is logisch, maar hoe ga je je geleverde vermogen in de gaten houden of je weg vinden in een nieuwe stad? Daar hebben een oplossing voor! Wij hebben het merk Rokform in ons assortiment.

Bekijk hier waar je een Rokform case kunt kopen!

Rokform zorgt voor de veiligste manieren om je smartphone op je fiets te bevestigen. Naast de meeste veilige manier, beschermen de handige cases ook je telefoon. Met de verwijderbare magneet in de hoesjes bieden deze ook een alternatief om de telefoon ergens aan vast te maken.
De cases zijn geschikt voor de iPhone 7/8 (plus), iPhone X(s) (Max), XR en de Galaxy S8/S9 (+) en zijn schokbestendig met een beschermende buitenlaag van polycarbonaat en verstevigde hoeken. Ze bieden rondom bescherming met een slank ontwerp. Verder zijn er drie verschillende manier om hem op je fiets vast te zetten, dus voor iedereen is er wel een geschikte oplossing om veilliger op de fiets te navigeren.

* Koop een Rokform case voor iPhone of Samsung en ontvang GRATIS de Bike Handlebar Mount t.w.v. €24,99! *

* Actieperiode: aankoopdatum van vrijdag 1 maart t/m 8 maart 2019.

Registreer hier je aankoop zodat we de mount op kunnen sturen.
Wij gaan dan aan de slag en je ontvangt de handlebar zo snel mogelijk thuis.

Wij hebben verschillende cases voor actuele iPhone en Samsung modellen. Adviesprijs is 34,99.

Bekijk hier waar je een Rokform case kunt kopen!

Naast de Bike Handlebar Mount heeft Rokform nog 2 andere fiets mounts.