De PROTKT lijn van Wahoo Fitness biedt je iPhone, zoals de naam al zegt, optimale bescherming tijdens het sporten. Er zijn twee varianten: een case voor fietsers en een case voor hardlopers.

Maak van je iPhone een ware fietscomputer

Met de PROTKT Bike Case monteer je de iPhone 5/5S eenvoudig op je stuur of stuurpen, zowel in portrait- als landscapemodus. Hierdoor heb je direct alle gegevens bij de hand, gebruik gewoon de app die jij gewend bent.

PROTKT1   PROTKT

Door de sluiting aan de onderzijde kun je de iPhone gemakkelijk plaatsen en verwijderen. Daarnaast bevat de onderkant twee extra openingen, waardoor je de iPhone gewoon kunt opladen zonder hem uit de case te halen. Zo kun je de iPhone ook tijdens het fietsen opladen!

Je iPhone wordt optimaal beschermd tijdens het fietsen: de case is IPX5 gecertificeerd. Dit betekent dat de case waterdicht is, waardoor hij in elk seizoen is te gebruiken. Daarnaast heeft de case een robuuste schokbestendige constructie, waardoor bergen en heuvels geen probleem vormen. De PROTKT Case werkt met alle soorten fietsen – racefietsen, mountainbikes, e-bikes en hybridefietsen.

PROTKT SportcaseJe hardloopmaatje in je hand
De PROTKT Sport Case is een sportband voor iPhone 5/5S speciaal voor om de handpalm. Ja, je leest het goed: in plaats van een band voor om je arm, heeft Wahoo Fitness een band ontwikkeld voor om je hand. Zo kun je tijdens het sporten snel en gemakkelijk alle gegevens bekijken.

De case biedt een maximale bescherming, want hij is zweet-, water- en schokbestendig. Het is een comfortabele handband (128 gram) met neopreen materiaal die geschikt is voor ieder seizoen. Je hebt volledige toegang tot de iPhone, want je kunt gewoon bellen, foto’s maken, je muziek beheren en applicaties openen.

PROTKT         PROTKT