Goed nieuws, het wordt heerlijk weer en dat betekent dat we weer kunnen genieten van workouts in de open lucht. Een goed ondershirt kan daarbij natuurlijk niet ontbreken! De afgelopen weken zijn er een aantal reviews geweest van de Megmeister Baselayer die we graag met je willen delen! 

“Drynamo van Megmeister is één van de meest comfortabele baselayers die we hebben gedragen.”
Pedalar

“Ik ervoer niet eens dat ik het droeg”
Broblog.nl

“Het shirt doet wat het belooft: een comfortabel shirt waarmee je onder winterse omstandigheden lekker buiten kunt blijven fietsen”
Wielerflits.nl

“Comfortabel, lekker warm en ik begon al snel te wennen aan de strakke pasvorm. Sterker nog, ik begon dat zelfs aangenaam te vinden.”
Hetiskoers.nl

“Het winter shirt bevalt uitstekend, en blijft fraai van vorm en kleur in de vorm.”
Hetiskoers.nl

“Bij onze lichaamsbouw zit het shirt netjes strak wat de transpiratie overdracht alleen maar ten goede komt. De stof voelt zacht en soepel aan en zit lekker als tweede huid.”
Gravelracen.com

“Het vocht wordt netjes afgevoerd en zodra we de gaskraan en hartslag flink opvoeren zweten we binnen no time peentjes. De torso wordt iets vochtiger, maar wat opvalt is dat het shirt, zodra we het tempo laten zakken, snel opdroogt.”
Mountainbike.nl

“Door de elasticiteit sluit dit shirt perfect aan, zonder ook maar ergens te knellen.”
Fiets.nl

“Dit is echt het ondershirt voor fietsers, want de achterkant is ook een flink stuk langer dan de voorkant. Fijn als je voorover hangt over je stuur.”
Fiets.nl

“Ik draag dit ondershirt al een paar maanden, het is tig keer gewassen en ziet er nog uit als nieuw.”
Fiets.nl