Megmeister, bekend van haar high-end baselayers, komt met een nieuw product op de markt. De Woven Jersey, speciaal voor het fietsen! Dit nieuwe fietsshirt zit boordevol innovaties. Zo is de jersey ontwikkeld met dezelfde techniek als de baselayers, op een 100% milieuvriendelijke manier. Naast de vele technische details komt de jersey in verschillende unieke designs!

Techniek
De shirts zijn gemaakt door middel van een speciale gewoven techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de stof extra ademend is en je tegelijkertijd voorziet van een uitstekende vochtafvoer. De vochtafvoer houdt je droog tijdens de meest intensieve workouts in de meest warme klimaten!

Duurzaamheid
Megmeister hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn alle jerseys op een 100% milieuvriendelijke manier geproduceerd. De jerseys bestaan uit gerecycled polyester waardoor de impact op natuurlijke hulpbronnen geminimaliseerd is. Daarnaast gaan de shirts lang mee en behouden ze hun kwaliteit en kleur, zelfs na meerdere keren wassen.

Assortiment
De Woven Jerseys komen in vier verschillende limited edition designs op de markt. Alle shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL en hebben een adviesprijs van € 129,00 per stuk. De shirts kunnen allemaal unisex gedragen worden! Meer informatie over Megmeister? Klik hier!