Stryd introduceert twee nieuwe features! Namelijk de Race Power Calculator in het PowerCenter en de Event Planner in de Stryd App. Dit is één van de meest belangrijke feature releases in de geschiedenis van Stryd omdat het de volgende stap in de vermogensrevolutie mogelijk maakt! Het laat je zien hoe de krachtgegevens, die je tijdens je run hebt verzameld, zich vertalen in een volledige raceprestatie. Laten we kijken naar de belangrijkste voordelen…

Staat er een belangrijke run op de planning? Dan kun je dit vanaf nu in de Event Planner op de Stryd applicatie zetten. De Event Planner stelt deze race in als “doel” en vertelt je hoe je kunt verwachten dat je zult presteren. Iedere keer dat je de Stryd app opent, wordt je herinnert aan je doel. Dankzij de Event Planner krijg je je dagelijkse motivatie om te blijven trainen voor je droomprestaties!

De nieuwe Race Power Calculator analyseert alle trainingsgegevens van de afgelopen 90 dagen en kan je vervolgens vertellen hoe die gegevens zich vertalen in wedstrijdprestatie. Hiervoor wordt je Critical Power, je looptype en je vermogen om kracht om te zetten in snelheid gebruikt om uit te drukken hoe deze capaciteiten zich vertalen in raceprestaties.

Lees alle informatie over de nieuwste Stryd features nu hier!