Wie of wat is Rokform?
Rokform is een Amerikaans merk uit Orange County, Californië. Het merk is opgericht door veteranen uit de krachtsport-industrie en dit zorgt ervoor dat het merk veel gebruik maakt van high-tech materialen en productiemethoden die je normaal alleen zult zien bij bijvoorbeeld vliegtuigen en krachtige racevoertuigen. Rokform heeft een breed assortiment met allerlei accessoires die voorzien van enorm gemak zoals bijvoorbeeld verschillende bike mounts, iPhone cases, en accessoires voor de auto en motor.

Bike Mounts
Rokform heeft drie verschillende bike mounts in het assortiment. Deze bestaan uit de PRO LITE Bike Mount, de Pro Series Bike Mount en de Bike Handlebar Mount.
De PRO LITE Bike Mount houdt je altijd verbonden wanneer je onderweg bent. Deze slanke mount is onopvallend, lichtgewicht en kan stevig worden gemonteerd in slechts een paar minuten.
De Pro Series Bike Mount is voorzien van een dubbel slotsysteem die zowel de RokLock als RokSafe technologie bevat. Tijdens het gebruiken van de Pro Series heb je eenvoudig toegang tot een duidelijk zicht op je smartphone, handig voor bijvoorbeeld navigatie. Ook kun je veilig gebruik maken van apps zoals Strava.
Met de Bike Handlebar Mount zit je telefoon ook stevig gemonteerd dankzij het gebruiksvriendelijke vergrendelingsontwerp waarmee je je telefoon binnen een paar seconden aan en uit kan zetten.


De PRO LITE Bike Mount

Cases
Naast de Bike Mounts heeft Rokform ook twee iPhone cases in het assortiment, geschikt voor de iPhone 7 (Plus), 8 (Plus) en X. Één hiervan is de Rugged Case. Met deze case om je iPhone zul je altijd gerust zijn, wetende dat je iPhone is beschermd tegen valpartijen en andere beschadigingen. Met de ingebouwde magnetische technologie van Rokform kun je je iPhone voor enorm veel verschillende dingen gebruiken zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem.

De Rugged Case

Auto en motor
Tot slot heeft Rokform ook nog accessoires voor de auto en motor. Er zijn verschillende mounts voor in de auto waarmee je je iPhone veilig kunt vastzetten en bijvoorbeeld handsfree kunt bellen. Ook zijn er mounts voor de motor. Hiermee houd je je smartphone altijd in het zicht!