Sinds kort kun je een nieuwe update downloaden op je ELEMNT en je ELEMNT BOLT, de “ELEMNT Planned Workouts” genoemd. Deze Planned Workouts zijn gestructureerde workouts die zijn ontwikkeld met Team Sky, TrainingPeaks en Today’s Plan. 

Wat zijn de ELEMNT Planned Workouts?
Geplande workouts zijn gestructureerde workouts als onderdeel van een geheel trainingsplan. Deze workouts kunnen gecustomized samengesteld worden door atleten en coaches via TrainingPeaks en Today’s Plan. Als de workouts zijn samengesteld kunnen ze gemakkelijk worden overgezet op de ELEMNT of de ELEMNT BOLT en zo kunnen ze helder en duidelijk worden gepresenteerd aan de atleet.Gestructureerde workouts bevatten een set van geplande intervallen met 1 of 2 gestelde doelen per interval die gebaseerd zijn op vermogen, hartslag en cadans.
De ELEMNT maakt het uitvoeren van de gestructureerde workouts erg gemakkelijk. Je kunt voor een week aan workouts op je ELEMNT kwijt en zo kun je per moment kijken welke workout je wil uitvoeren.

  • Stel doelen in voor tijdens je gestructureerde workouts. Deze doelen kunnen één getal, of een reeks getallen zijn.
  • Pop-up notificaties en LED-lampjes zorgen ervoor dat je als gebruiker kunt zien wanneer er een interval begint en hoe je workout zich verhoud tot je trainingsdoelen.
  • Door middel van een diagram kun je zien wat jouw positie en voortgang in je workout is.
  • Je hebt de flexibiliteit om je workouts te starten, pauzeren, stoppen en over te slaan om je zo aan te passen aan je trainingsomstandigheden.
  • Voer je workouts binnen en buiten uit door gebruik van de KICKR of een fiets, samen met je ELEMNT.

Download hier de gehele presentatie!