Naast de Wahoo Cadence Sensor, die je cadans gemakkelijk meet, is er nu ook een Speed variant. Met de Wahoo Speed Sensor kan de snelheid tijdens het fietsen nu makkelijk en accuraat vastgelegd worden!

WAHOO         view

Combineer deze data hongerige sensoren met jouw iPhone, Android apparaat of trainingscomputer en verzamel makkelijk trainingsdata. De Speed Sensor is makkelijk te bevestigen op de as van het voorwiel en de Cadence Sensor is op verschillende posities te gebruiken. Na de rit worden de gegevens met één druk op de knop verzonden naar jouw favoriete trainingsplatform. Op deze manier worden je fietstrainingen op de meest gemakkelijke manier geoptimaliseerd! De Wahoo Speed is nu in combinatie met de Wahoo Cadence verkrijgbaar in de RPM Speed & Cadence Bundle, ideaal voor mensen die snel én betrouwbaar hun snelheid en cadans willen meten.

view (1)

Zoals u ziet zijn de Wahoo Speed Sensor en Cadence Sensor verbonden aan apps op de smartphone waarop je vervolgens je trainingsresultaten kunt zien en ervoor kunt zorgen dat je het meeste uit je trainingen kunt halen.

Interesse in de Wahoo Speed & Cadence Bundle? Bekijk hier onze verkooppunten.