PIQ Sport Intellegence introduceert de PIQ Robot Blue, een sensor, ontwikkeld in samenwerking met Everlast, die je boks workouts optimaal analyseert. Maar de PIQ Robot Blue is veel meer dan een sensor, je gebruikt namelijk de kracht van de sensor om je pols om je sterktes te identificeren.

*De PIQ Robot Blue sensor

 

 

 

Bekijk intro op YouTube

De PIQ Robot Blue laat jou je winnende factoren zien

Met dank aan de PIQ Robot Blue krijg je actuele informatie die je helpt bij het verbeteren van je stoten. Jouw PIQ Robot zal je leiden tot de overwinning door je je winnende factoren te laten zien, en tegelijkertijd aan te geven waar je jezelf nog kunt verbeteren!
Één klein apparaatje geeft je inzicht in:
– De soort stoot
– De snelheid van je stoot
– Impact G-kracht

Analyseer je workouts
Dankzij de kracht van de PIQ Robot Blue worden alle soort trainingen die je doet gevolgd en geanalyseerd, van schaduwboksen tot sparren.

Meet je stoten
Meet de snelheid van je stoot, je impact G-kracht, en de tijd die je nodig hebt voor het intrekken voor al je stoten.

Inzicht
Na iedere analyse vertelt de PIQ Robot je wat jouw winnende factoren zijn en waar je juist nog kunt verbeteren. Deze tips kun je iedere keer opnieuw gebruiken om jezelf naar een hoger niveau te tillen en uiteindelijk te overwinnen.

Verbeter je ervaring
Meet de kracht van je jabs van beide armen tegelijk met een tweede PIQ, eentje voor iedere hand. Zo maak je je ervaring compleet!

Everlast
Everlast is hét vooraanstaande merk in de bokswereld sinds 1910 en is wereldwijd de toonaangevende fabrikant en marketeer van boks, MMA en fitnessapparatuur. Met het hoofdkantoor in Manhatten worden de producten van Everlast verkocht in meer dan 75 landen en 6 continenten.

 

Real-time modus
De Everlast PIQ app voor op je smartphone bevat sinds kort een “real-time modus”. Met deze modus wordt er een compleet nieuwe wereld voor je geopend met nieuwe trainingsmogelijkheden. Je kunt nu oefeningen doen die specifiek op snelheid en kracht trainingen met real-time data!

Met eigen ogen zien?
Download de app en start de demo. Hier zie je voorbeelden van alle functies.