Ook voor de sport tennis is er een PIQ Robot ontwikkeld in samenwerking met Babolat. Ook deze PIQ Robot geeft je de meest actuele informatie die je inzicht geeft in jouw winnende factoren die je kunt inzetten. Babolat en PIQ laten je alles zien wat je wil weten over je eigen spel, door middel van de Babolat POP app.
De PIQ Robot meet: 
– De snelheid
– De spin
– De soort slag
– Elk schot
– Jouw voortgang

Bekijk het intro op YouTube

Real-time display om je pols
Met dank aan het super heldere LED display van de PIQ Robot zie je nu direct de snelheid van je laatste actie, met één druk op de knop.

Analyseer je spel
Record al je schoten, herleef je spel en volg je voortgang. De PIQ Robot geeft je de diepste analyse ooit door middel van: speeltijd, slagsnelheden, slagspellen, slaganalyse en PIQ scores.

Inzicht
Na iedere wedstrijd geeft de sensor je inzicht in de sterke en zwakke punten. Dit helpt je enorm bij je verbetering en zo kun je ultiem voor de overwinning gaan.

Babolat
Gecreëerd in 1875 in Lyon, Babolat is de laatste jaren een van de leiders geworden in productinnovatie. Op de dag van vandaag is Babolat de wereldleider in de verkoop van tennisrackets in de Verenigde Staten. Samen met een geweldig team van atleten schrijft Babolat tennisgeschiedenis, toernooi na toernooi.