Met het warmere weer op komst wordt het weer tijd om je klaar te gaan maken voor wat meer zomerse sporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tennis of surfen! PIQ Sport Intellegence heeft, ook voor de zomerse sporten, een PIQ sensor waarmee je je enorm kunt vermaken. 

Tennis
Met de PIQ sensor voor tennis speel je tennis zoals je dat nog nooit gedaan hebt. Babolat en PIQ laten je alles zien wat je wil weten over je eigen spel. De sensor analyseert je spel op het gebied van snelheid, soort slag, voortgang en nog meer. Nieuwe doelen voor jezelf gesteld voor deze zomer? Samen met de Babolat POP app voor op je smartphone zorg je voor unieke inzichten in je spel en zie je wat je beter kunt doen!
Klik hier voor alle informatie over de PIQ Tennis Sensor! 

Golf
Wat is er nou lekkerder dan een potje golf met een zonnetje erbij? Daarnaast kun je ook nog eens bekijken hoe je het spelletje speelt door middel van de PIQ Robot die je golf gegevens trackt. Ook zit er een swing analyzer en een shot-tracking systeem in de sensor. Zo kun je van de zomer optimaal genieten van de mooie sport golf.
Klik hier voor alle informatie over de PIQ Golf Sensor!  

Kiteboarden
De PIQ Sensor is ook te combineren met de sport kiteboarden. Hiermee kun je real-time informatie vergaren en bekijken of jij op een warme zomerdag jouw optimale resultaten kunt behalen. De sensor analyseert gegevens zoals hoogte, ‘hangtime’, G-kracht, voorgang en meer. Met de North and PIQ smartphone app krijg je inzicht in je trainingen!
Klik hier voor alle informatie over de PIQ Kiteboard Sensor!