Sebastiaan VerschurenSebastiaan Verschuren is olympisch en WK-finalist, Europees medaillewinnaar en op dit moment de snelste Nederlandse zwemmer op 100 en 200 meter. Al enige tijd maakt hij gebruik van de producten van Wahoo Fitness, waar hij het volgende over vertelt:

“Sinds dit jaar werk ik door 2moso met de producten van Wahoo Fitness. Onder andere met de hartslagmeter (Tickr Run) en de fietscomputer (Rflkt+).

Wekelijks ben ik zo’n 35 uur met mijn lichaam en met sport bezig. Van die uren lig ik twintig uur in het water. De overige uren worden ingevuld met onder andere krachttrainingen en fysiotherapie. Sinds 2014 zet ik ook geregeld mijn racefiets in om conditie te trainen en te onderhouden. Het is goed om je lichaam en spieren te blijven prikkelen met nieuwe bewegingen.

Ik loop altijd wel warm voor een goede gadget, en ik zocht een fietscomputer waarop ik mijn iPhone (met bijvoorbeeld Strava) kon aansluiten en die draadloos kon communiceren met de al aanwezige ANT+ sensors op mijn fiets. Die vond ik in de RFLKT+. Een prachtig klein apparaatje wat bovendien snel te installeren was. De geek in mij is ook erg te spreken over de aanpassingen die je kunt maken, ik kan precies instellen wat ik op mijn scherm wil hebben tijdens het fietsen. Daar komt ook gelijk de hartslagmeter kijken. Als je hem omdoet ziet de RFLKT+ automatisch dat er een hartslag komt, en zie je die ook gelijk op het scherm. Het werkt allemaal perfect.”

Sebastiaan Verschuren

Meer weten over Sebastiaan Verschuren? Kijk dan op zijn website!

Sebastiaan Verschuren1