Met de app Strava kun je als je aan het hardlopen of fietsen bent eenvoudig je gegevens registreren via GPS. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende challenges, sportieve foto’s met je vrienden delen en zien wat vrienden aan het doen zijn. Ook kun je jouw prestaties natuurlijk vergelijken met die van je vrienden en de strijd aangaan!

Strava

Strava maakt het ook mogelijk om uitdagingen aan te pakken door aan vastgestelde fietsritten of hardloopsessies mee te doen. Zo kun je in vorm blijven en prestaties verdienen wanneer je jezelf vergelijkt met andere deelnemers. Benieuwd welke uitdagingen er voor jou in petto kunnen liggen? Klik dan hier.

Via je GPS device die je altijd bij je hebt, oftewel je smartphone, kun je jouw workouts uploaden naar de app. Of kies uit een van de andere 50 GPS apparaten die werken met Strava. De Wahoo ELEMNT is hier een mooi voorbeeld van. Het is mogelijk om favoriete routes vanuit Strava te downloaden op dit nieuwe GPS apparaat die binnenkort op de markt verschijnt of data door te sturen naar Strava, zodat je de gegevens op kunt slaan.