Wat is Stryd?

Stryd is ‘s werelds eerste vermogensmeter voor het hardlopen. De vermogensmeter meet loop efficiëntie en biedt gepersonaliseerde prestatiebevorderende trainingen. Stryd is een kleine draagbare power meter die je op je schoen kunt vast klikken. Het meet wel meer dan twaalf waarden, zoals prestatie, techniek, spierkracht en conditie, net als de externe hardloop omgeving en voegt deze waarden samen in één gegeven, namelijk vermogen. Het vermogen is dé sleutel tot het monitoren van trainingsintensiteit (inspanning) en efficiëntie. Vermogen is al jaren een vaste waarde bij het fietsen, Stryd brengt deze revolutie nu naar het hardlopen!

stryd-clip

SMA Midden Nederland gebruikte Stryd al!

SMA Midden Nederland had de Stryd powermeter al in gebruik. Zij gebruikten dan ook de eerste generatie. Op hun website schreven zij een review. “De Stryd vermogensmeter kan dus prima worden gebruikt bij loopstijl analyse en training die gericht is op het verbeteren van de loopstijl en verbeteren van de running-economy (een zo laag mogelijk energie verbruik per gelopen kilometer).” 

garmin-235

Zelfs al een boek!

“Trainen en racen met een vermogensmeter: Chris Froome doet het al jaren en Mo Farah
gaat nu ook aan de slag! Eindelijk kunnen hardlopers profiteren van de extra informatie die je Wattage oplevert. Een ‘game-changer’ zonder weerga.” Lees meer op Het Geheim van Hardlopen

Stryd is nu verkrijgbaar in de Benelux voor €229,99.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.stryd.com