Stryd introduceert Power Hiking. Een nieuwe functie die je inspanningen bijhoudt tijdens het rennen en berglopen. Vanaf nu kun je je vermogen bekijken tijdens de steile afdalingen. Je krijgt een volledig overzicht van je tocht en je leert wanneer bijvoorbeeld wandelen voordeliger kan zijn voor het hardlopen. 

Power Hiking brengt Stryd naar het volgende niveau in hard- en berglopen. De nieuwe functie is het resultaat van wereldwijde tests die gedaan zijn in de Canadese Rockies tot in de Zwitserse Alpen. Vanaf nu leg je je hele rit vast met Stryd: van je lokale hardlooprace tot epische bergavonturen.

Hoe is Power Hiking ontstaan?
Vorig jaar contacteerde Joseph Gray, 5-voudig wereldkampioen trail- en bergrenner Stryd met een probleem. Als dagelijkse gebruiker van Stryd kwam hij erachter dat de Footpod eigenlijk alleen gebouwd was voor wegrenners en triatleten. Er was geen rekening gehouden met het feit dat wandelen een veelgebruikt hulpmiddel is in de wereld van trailrunning. Daarom is Stryd met deze oplossing gekomen!

Zonder Power Hiking

Er werd meteen begonnen met het testen van verschillende modificaties van Stryd met Joseph. Het bleek moeilijker dan verwacht om de legendarische nauwkeurigheid van Stryd te behouden tijdens loop- en wandelovergangen. Tijd was in deze situatie van wezenlijk belang.

Met Power Hiking

Power Hiking is nu de realiteit. Vandaag de dag is de technologie die Joseph Gray aanjoeg om onverslaanbaar te worden in trail- en mountainrunning voor iedereen beschikbaar. Gebruik de Power Hiking op steile hellingen of wanneer je eventjes moet vertragen, bij een hulppost bijvoorbeeld.