De herfst is in volle gang, het wordt weer vroeg donker en dankzij Corona worden we helaas beperkt in het sporten. Indoor trainen is dus dé perfecte oplossing voor deze tijd. De een kiest voor een at home workout via YouTube en de ander rijdt op zijn of haar fietstrainer, er zijn genoeg opties. De Digitale Sporter heeft een aantal tips voor je om het indoor trainen nog een stukje leuker te maken!

Megmeister
Tijdens het indoor trainen krijg je het al snel erg warm waardoor je vaak onnodige energie verliest. Dankzij de speciale Ultrafris collectie van Megmeister hoef je hier geen last meer van te hebben! Doordat er xylitol zit verwerkt in het shirt, wordt je lichaam afgekoeld wanneer het begint te zweten. Om het Ultrafris shirt optimaal te laten werken dient er tijdens de training wel een ventilator aanwezig te zijn, de xylitol wordt namelijk geactiveerd door rijwind.

OpenMove
Natuurlijk wil je tijdens je workout naast zo hard mogelijk fietsen of rennen, gestimuleerd worden door en genieten van je favoriete muziek. Dit om bijvoorbeeld in de juiste stemming te raken, of de perfecte cadans te behouden. Met de OpenMove biedt 2moso nu de ideale headphone voor iedere workout! Dankzij het open-ear design kun je je omgevingsgeluiden nog wel horen.

@MyPhone
Om optimaal te kunnen racen op Zwift heb je de Zwift companion app op je smartphone nodig. Daarom heeft CloseTheGap nu de @MyPhone ontwikkeld. Deze ‘mount sticker’ zorgt ervoor dat je jouw telefoon op de mount van je Garmin of Wahoo kunt klikken. Zo kan je op het juiste moment je power-ups inzetten en ervoor zorgen dat je als winnaar over de streep komt!

KICKR Axis Feet
Ben jij in het bezit van een KICKR? Dan is dit hét accessoire voor jou! Met de Axis Feet kun je het rijgevoel namelijk precies aanpassen naar jouw voorkeur, de feedback verbeteren en daarmee een realistischere training ervaren. Dankzij de drie verschillende levels maak je je workout zo zwaar als je zelf wil. Dat is nog eens uitdaging!

Klik hier om naar de website te gaan!