Momenteel is er een onderzoek gaande naar het gebruik van hartslagmeters tijdens het hardlopen. Hierdoor is er een online enquête opgesteld met als doel inzicht te krijgen in de kennis die hardlopers hebben over hartslagmeter in combinatie met de functies.
Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag nemen. Er zal vertrouwelijk met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt. De enquête zal sluiten op 24 juni 2016 om 23.59 uur.
Tevens maakt u met het invullen hiervan, kans op een Wahoo Fitness TICKR X Multi-Sport Motion & Heart Rate hartslagmeter ter waarde van € 100,00. In totaal zullen er maar liefst vijf van deze hartslagmeters verloot worden onder alle deelnemers! Om kans te maken op deze prijs dient u de vragenlijst volledig af te ronden en bij de laatste vraag uw e-mail adres in te vullen.
Bent u een hardloper en wilt u kans maken op één van de vijf Wahoo Fitness TICKR X Multi-Sport Motion & Heart Rate Monitor hartslagmeter? Vul dan via onderstaande link de enquête in:
Door het invullen van de enquête helpt u 2moso om voldoende inzichten te verkrijgen in het gebruik van hartslagmeters. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem dan contact op via Dimri@2moso.com

Kenneth Vandendriessche wint Club La Santa Volcano Triathlon!

Zaterdag 30 april 2016, om 10u werd het startschot gegeven voor de 32ste Volcano Triathlon. Gesitueerd op het complex van Club La Santa in Lanzarote. Lees meer!

757b0dcc-da85-4411-bf0a-b0449f643003