The Sufferfest, dat onderdeel uitmaakt van Wahoo Fitness, biedt vier trainingspakketten aan. Ze zijn speciaal ontworpen voor atleten die binnenshuis moeten blijven als gevolg van de huidige gezondheidscrisis. 

De “All In” trainingspakketten zijn volledig indoor gebaseerd, met een verhoogde nadruk op yoga, kracht en mentale training en bouwen de intensiteit van de work-out op een slimme manier op. Ieder plan biedt een andere focus en allemaal bevatten sessies van The Sufferfest Mental Toughness Program.

David McQuillen, hoofd van de Wahoo Fitness Sufferfest divisie zei in een statement: “Terwijl wij bij Wahoo weten dat er op dit moment veel belangrijkere zaken zijn dan die volgende training, weten we ook dat er troost en betekenins te vinden is in training. Sociale afstand en zelfisolatie brengen veel uitdagingen met zich mee voor atleten die hun conditie proberen te behouden. Ons Sports Science Team heeft deze uitgebreide, vier weken durende plannen speciaal ontwikkeld om thuissporters te helpen hun doelen te halen, verantwoord te trainen en hun tijd binnenshuis goed te gebruiken om zowel fysiek als mentaal sterker te worden.”

Naast de standaard 14-dagen gratis proef ontvang je met de promo code ALLINSUFPLAN nog eens 30 dagen gratis extra.