Wahoo Fitness kondigt een officiële samenwerking aan met UCI World Tour teams Katusha Alpecin en Bora Hansgrohe voor 2018. Beide teams zullen de ELEMNT BOLT fietscomputer en de TICKR hartslagmeter gaan gebruiken tijdens komend seizoen.

Bij Bora Hansgrohe rijdt momenteel drievoudig wereldkampioen Peter Sagan én de nationaal kampioen van Polen uit 2016, Rafael Majka. Met 30 gewonnen wedstrijden in 2017 probeert Bora Hansgrohe dit succes in 2018 nog meer te vergroten met de hulp van de innovatieve technologie van Wahoo Fitness.

“Ik denk dat de Wahoo fietscomputers niet alleen uitzonderlijk goed zijn qua techniek, prestaties en mogelijkheden, maar er ook gewoon cool uit zien en gebruiksvriendelijk zijn. Ze kunnen makkelijk aan mijn voorkeuren aangepast worden. Iets wat ik erg belangrijk vind.” – Peter Sagan, drievoudig wereldkampioen.

Ook Katusha Alpecin gaat een vergelijkbare samenwerking aan met Wahoo. Het team wordt geleid door viervoudig tijdritkampioen Tony Martin en de winnaar van de groene trui in de Tour van afgelopen jaar, Marcel Kittel. Komend jaar is het tiende jaar dat het team meedoet aan de World Tour. Met 234 overwinningen en 434 podiumplekken hopen ze er dit jaar nog meer goede prestaties aan toe te voegen. De ELEMNT BOLT en TICKR hartslagmeter zullen hierbij een cruciaal onderdeel zijn van hun trainings- en wedstrijdstrategieën.

“We zijn extreem trots dat de snelste rijders in het peloton rijden met Wahoo apparaten. De winst die je behaalt met Wahoo producten is echt en niks bewijst dit beter dan de samenwerkingen met deze drie teams.” – Chip Hawkins, CEO van Wahoo Fitness

Bron: http://news.twotoneams.nl/162682-wahoo-fitness-kondigt-officiele-samenwerking-aan-met-katusha-alpecin-en-bora-hansgrohe-pro-te