Naar aanleiding van de huidige Coronacrisis hebben de gebroeders Anthonise E-racing TV in het leven geroepen. Vorige week, 6 mei, is de Zwift NL League van start gegaan met onder andere continentale- en clubrenners. De E-racing competitie is een samenwerking tussen de Zwift Community en E-racing TV. 

Deze week is het tijd voor de tweede race. Deze zal vanavond, 13 mei, om 20:00 plaatsvinden. Er zal een ander parcours gereden worden en de race zal een uur duren. Aan de competitie is zowel een individueel- als een ploegenklassement verbonden. Deze klassementen worden opgemaakt op basis van punten. Aan de Zwift NL League doen onder BEAT Cycling en Abloc CT mee. Dat betekent dat Wahooligans als Guillaume Seye, Ivar Slik, Stefano Museeuw, Stijn Appel en Rick van Breda meedoen.

De Zwift races worden iedere woensdag live uitgezonden om 20:00 via de FaceBook van E-racing TV en via de YouTube pagina van BEAT Cycling, met een mogelijkheid tot terugkijken. Voorafgaande de race is er een voorbeschouwing en zijn er interviews met renners van deelnemende teams.

Klik hier voor de link naar de live uitzending!